АКЦІЯ – запчастини Denckermann до Відня довезуть!

Щоб потрапити до Відня 40 років тому, нашому співвітчизнику слід було бути дипломатом. Ще щастило великим музикантам — їх могли відправити на гастролі, а особливо заслужених — в тур по моцартівських місцях. А ось у наш час Denckermann відправляє в європейську культурну столицю фахівців автосервісу.

У компанії Denckermann вирішили винагородити свого самого відданого покупця поїздкою в одне з найкрасивіших міст Європи і світу — Відень. Колись центр величезної Австро-Угорської Імперії, в якій жили і предки багатьох сучасних українців, сьогодні Відень — затишна столиця невеликої гостинної країни.

На відміну від більшості європейських столиць, Відень мало порушена віяннями сучасної архітектури. А її центр, що не піддався руйнуванням під час Другої Світової війни, зберіг всю свою чарівність, створене дивно гармонійним синтезом готики, бароко і модерну «золотого століття».

Примітно, що майже всі визначні пам'ятки зосереджені в радіусі кілометра від центру Внутрішнього Міста. Така щільність красот дозволяє оглянути їх «оптом» за пару днів. Фортеця Хофбург і Віденська опера, Музей історії мистецтв, ратуша — все це майже поряд, навколо бульвару Рінгштрассе, який називали «вітриною» імперії Габсбургів.

З дзвіниці собору святого Стефана відкривається прекрасний вид на Відень. У Бельведері можна побачити того самого Аполлона Бельведерського, про якого всі напевно чули, але не знали де його шукати. І це — тільки частина пам'яток, з якими цілком можна встигнути ознайомитися протягом уїк-енду у Відні, який Denckermann подарує переможцю Акції!

Щоб отримати приз, потрібно зовсім небагато:

  1. бути учасником програми лояльності Denckermann — D-Profit.
  2. Накопичувати бали протягом всього 2019 року. Приз отримає той, хто набере найбільшу кількість балів за період з 01.01.2019 по 31.12.2019. 
  3. УВАГА! Ви можете витрачати ваші бали, отримані протягом дії акції, для отримання подарунків. Це ніяк не відіб'ється на результаті. Має значення загальна кількість отриманих балів, а не кількість балів на рахунку.

Зареєструватися в програмі D-Profit просто. Якщо ви вже працюєте з одним з офіційних дистриб'юторів DENCKERMANN в Україні, зверніться до нього — він внесе вас в базу і дасть доступ в особистий кабінет. Решта можуть заповнити анкету на сторінці програми лояльності.

Перевагою програми D-Profit є прозорість системи нарахування балів — учасник бачить, скільки балів нараховується за одиницю тієї чи іншої категорії запчастин в даний період часу.

Наберіть найбільшу кількість балів, і на початку наступного року проведіть вікенд у Відні! Використовуйте шанс стати переможцем - починайте накопичувати бали прямо зараз!

Бажаємо успіху!

P.S .: Обов'язково спробуйте справжній віденський шніцель — який є товщиною в пару сантиметрів і займає всю площу немаленькою тарілки!

Завантажити офіційні правила Акції можна за цим посиланням.

21.02.2019